Sauna 57

Sauna 57 on kompakti neuvotteluhuoneen ja saunan yhdistelmä Tampereen keskustassa. Tilassa on keittiökulmaus, sekä astiastoa erilaisiin tarpeisiin. Tila mukautuu sekä erilaisiin neuvotteluihin, että kaveriporukoiden saunailtoihinkin. Saunalla on omat pyyhkeet, sekä pyynnöstä on mahdollista myös lainata projektoria neuvottelua varten. Sauna 57:ää on mahdollista vuokrata myös Klubi 57:n yhteydessä, jolloin Sauna 57 voi toimia rentona hengailutilana sekä saunana monipuolistaen juhlien aktiviteettimahdollisuuksia.

Hinnasto

Normaali Opiskelija Ainejärjestö
Pe-la 220€ 200€ 180€
Su-to 180€ 170€ 160€
Klubi 57:n vuokrauksen yhteydessä Sauna 57:n hintana on aina arkihinta.

Varustus

Tila sopii noin 10-25 hengelle.
Vuokra-aika 17-01 (Klubin vuokrauksen yhteydessä 17-05:30)

Varusteluun kuuluu hyvin varusteltu keittiö, iso jääkaappi ja jääkaappi-pakastin, pyyhkeitä, piano sekä neuvottelupöytäryhmä 10:lle hengelle.

Varaus

Sauna 57:n varaat helposti Boomi ry:n toimistolta puhelimitse tai käymällä paikan päällä.
Varauksen voi tehdä myös tilavastaavan kautta sähköpostitse tilat@boomi.fi. Erityisesti loma-aikana parhaiten tavoitat meidät sähköpostitse tai Facebook messengeristä @Klubi57.

Avain Sauna 57:lle noudetaan Boomi ry:n toimistolta osoitteessa Pinninkatu 57 toimiston aukioloaikana Ma-Pe klo 10-16. Avain luovutetaan asiakkaalle vuokrapäivänä tai vuokrausta edeltävänä päivänä. Mikäli et itse pääse noutamaan avainta, voit valtuuttaa jonkun toisen henkilön noutamaan avaimen valtakirjalla (ks. alla). Poikkeusajankohtina, kuten yliopiston loma-aikana avaimen luovutuksesta sovitaan tilavastaavan kanssa erikseen.

Avain tulee palauttaa Boomi ry:n toimistolle heti seuraavana arkipäivänä joko tuomalla se aukioloaikana toimistolle tai jättämällä se toimiston ulko-oven postiluukusta kirjekuoressa.

Valtakirja avainten noutoa varten.

Vuokraehdot

Yhteystiedot
Boomi ry:n toimisto
Aukioloajat: Ma-Pe 10-16 (Syys-Huhtikuun)
Pinninkatu 57, 33100 Tampere (Kartta)
Puh. 040 834 2316 (aukioloaikojen mukaan)

Tiloja koskevat kysymykset ja erikoistoiveet voit osoittaa tilavastaavalle.
Tilavastaava Benjamin Silvani, Boomi ry, E-mail: tilat (at) boomi.fi