Varaus

Varaukset ja kyselyt onnistuvat parhaiten tilavastaavan kautta soittamalla: puh. 040 584 8869 tai sähköpostilla: tilat@boomi.fi.

Calendar is loading...

Klubi 57:n varaat helposti soittamalla Boomi ry:n toimistolle tai käymällä paikanpäällä. Toimisto on avoinna arkisin klo 10–16. Vaihtoehtoisesti voit varata tilat tilavastaavan kautta. Varauskalenterista näet ajantasaisen varaustilanteen.

Avain Klubille noudetaan Boomi ry:n toimistolta osoitteesta Pinninkatu 57 Ma-Pe klo 10-16. Avain luovutetaan vuokrapäivänä tai sitä edeltävänä päivänä. Vuokrauksen ollessa lauantaina tai sunnuntaina tapahtuu avaintenluovutus perjantaina. Vuokrasopimus kirjoitetaan samassa yhteydessä. Mikäli et itse pääse noutamaan avainta, voit valtuuttaa toisen henkilön tekemään sen puolestasi valtakirjalla (ks. alla). Loma-aikoina avaimet luovutetaan erikseen sovittuna ajankohtana tilavastaavan kanssa.

Avain tulee palauttaa Boomi ry:n toimistolle heti seuraavana arkipäivänä tuomalla se toimistolle sen aukioloaikana tai pudottamalla postiluukusta kirjekuoressa.

Avaintennoudon yhteydessä saat laskun vuokrauksesta. Laskussa on maksuehtona 14 päivän netto.

Valtakirja
Power of attorney

Klubi 57 vuokraehdot